Externe oplader nodig?

Externe opladers in verschillende maten en soorten

Externe oplader nodig? Dan kun je bij Powerbankcenter.nl hoge kwaliteit externe opladers tegen scherpe prijzen bestellen. Zo worden verschillende designs, capaciteiten, kleuren, materialen en merken aangeboden.

Waarom een externe oplader?

Een externe oplader koop je met name als je een dagje van huis bent, zodat de batterij van je smartphone niet eerder leeg raakt dan je zou willen. Dit kan leiden tot vervelende situaties, want wie kan tegenwoordig nog zonder smartphone? Wij gebruiken het steeds meer voor communicatie, GPS, reminders, etc. Tegenwoordig zie je smartphones steeds vaker niet-verwisselbare batterijen bezitten, met name de iPhone toestellen. Hierdoor is het ook geen optie om een extra batterij te kopen en deze mee te nemen als 'back up' voor jouw telefoon. Een externe oplader biedt hierbij daarom een uitstekende oplossing.

Welke powerbank moet je nou kiezen?

Inmiddels zijn er zoveel soorten, maten en keuzes op de markt, dat het lastig kiezen is welke nou geschikt is voor jouw smartphone. Powerbankcenter.nl helpt je graag waarbij je kunt letten op specifieke punten, die jouw keuze in grote mate kunnen beïnvloeden tijdens jouw aankoop:

  • Kies een capaciteit die minstens zie groot is als jouw smartphone batterij. Deze worden uitgedrukt in de maat 'mAh'. Stel dat jouw telefoon een batterij capaciteit van 5000mAh, dan adviseren wij een powerbank van bijvoorbeeld 5000mAh of 10000mAh. In feite zou je hiermee respectievelijk je smartphone 1x of 2x kunnen opladen. Let wel op, door wrijving zal er wat capaciteit verloren gaan, waardoor je niet altijd de volledige 5000mAh (meestal tussen de 90-95%) uit de externe oplader zult kunnen verkrijgen.
  • Ga ook niet voor een al te dikke of grote powerbank, maar eentje die gemakkelijk in je broekzak past. Een plat design, die vierkantig/rechthoekig is, zijn daarom vaak gemakkelijk mee te nemen.
  • Bepaalde merken zijn erg goed, zoals Xiaomi of Xtorm, maar ook huismerken (zoals hierboven benoemd) kunnen erg goed zijn, zoals deze 20 mAh powerbank een ware bestseller is op Powerbankcenter.nl. Lees ook goed de reviews door die voorgaande klanten over de betreffende power bank hebben beschreven, zodat je al wat informatie kunt vergaren voorafgaand aan je aankoop.
  • Het materiaal kan ook van belang zijn. Zo zijn ze vaak gemaakt van hard kunststof of metaal. Wil je een externe batterij die langer meegaat en tegen een stootje kan? Kies dan voor een metalen behuizing. Wil je juist een lichte externe oplader? Dan adviseren wij een kunststof behuizing, omdat het makkelijker mee te nemen is als je bijvoorbeeld op reis gaat of een wandeling maakt.

Conclusie

Hopelijk heeft dit artikel je meer duidelijkheid gegeven over de keuze van de beste powerbank die je op Powerbankcenter.nl of op een andere webwinkel zou kunnen kopen. Dit informatieve artikel geeft daarom bondig en puntsgewijs aan waar je vooral op zou kunnen letten tijdens de aankoop van een externe oplader.